PERSTEKST

Gent 1 september 2020

De Scholengroep Katholiek Onderwijs Gent, kortweg SKOG, gaat op 1 september van start. Leerlingen en personeel zullen samen met Bruno Vanobbergen, voorzitter SCHOOLBESTUUR, en algemeen directeur Kris Bauwens, om 9.00 uur in aanwezigheid van Lieven Boeve, secretaris-generaal van Katholiek Onderwijs Vlaanderen, tijdens een kort evenement, het startschot geven. (nog plaats toevoegen)

SKOG is sinds februari 2019 in opbouw. Het is een vernieuwend en ambitieus project waarin 6 besturen en 23 scholen en internaten zich verenigen en versterken door samen te werken over de grenzen heen van Basis en Secundair, Buitengewoon Onderwijs, ASO, TSO, BSO en internaten. SKOG wil focussen op innovatief en kwaliteitsvol onderwijs dat de handen uitsteekt naar verschillende maatschappelijke partners.

Ondanks alle inspanningen die de coronamaatregelen van scholen vereisen, maken we graag tijd vrij om dit ambitieuze project vorm te geven en op een positieve manier en vol vertrouwen de toekomst tegemoet te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *